diumenge, 7 de febrer del 2016

Stop a la massificació als instituts



Des de la Plataforma d’AMPA’s públiques de Ripollet, encetem aquest mes de febrer, una ronda de xerrades per les diferents escoles públiques de Ripollet.
L’ objectiu d’aquestes xerrades és donar a conèixer la greu situació de la secundària al nostre municipi i com les famílies tenim molt a dir i a fer per defensar l’educació pública del poble.
Des de la Plataforma estem convençuts que aquesta defensa precisa del suport de tota la comunitat educativa (alumnes, pares i mares, professors i professores, administració...). Va ser amb aquest suport i un esperit lluitador, que al nostre poble es va aconseguir la creació de l’ institut Can Mas.
Ara, volem encarar amb coratge i mobilitzar-nos per allò que creiem just, bàsic i necessari al nostre municipi. Ripollet necessita una secundària de qualitat, sense massificacions. No volem que amunteguin els nostres joves en centres desbordats on els nostres mestres i directors hagin de fer la seva feina en unes condicions deplorables. Volem que aquests joves estiguin en unes condicions dignes, motivats per l’ aprenentatge, on se’ls ensenyi a pensar i a créixer.
Es per tot això, que si ens mobilitzem i unim les nostres veus, tindrem més opcions per pactar amb els departaments educatius.
Les xerrades seran obertes a tothom. Us hi esperem!!



PLATAFORMA AMPAS RIPOLLET – Febrer 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada