dilluns, 16 de novembre del 2015

Agraïment

Benvolgudes famílies,

Des de la Plataforma d’AMPA's públiques de Ripollet, volem agrair-vos la participació en l’acte de presentació del vídeo reivindicatiu, que es va dur a terme diumenge, 8 de novembre, al Centre Cultural. 
 
L’ objectiu d’ aquest vídeo és donar a conèixer entre la ciutadania la situació de la secundària al municipi així com les dades que justifiquen la demanda d'un quart institut. 
 
La rambla de Sant Jordi va quedar immersa en l’ambient i el caliu d’una jornada reivindicativa i festiva on l’esperit de fermesa i passió per defensar el nostre propòsit, garantir una educació pública i de qualitat al nostre municipi, va impregnar totes les activitats que es van dur a terme.

Volem que els nostres fills i filles siguin educats en les millors condicions i puguin desenvolupar els valors d'una societat justa, igualitària, creativa i lliure. I això no es pot garantir enllaunant-los i precaritzant les condicions en les que són educats. La massificació a la que estan i seran sotmeses les properes generacions de Ripollet és un clar atemptat contra la qualitat que volem i la societat a la que aspirem. 
 
També volem fer-vos arribar el nostre desig de què continúeu col·laborant amb nosaltres en les diferents accions i activitats que s'estan duent a terme actualment i les que encararem en un futur proper per continuar demanat amb coratge el quart institut al nostre poble.

- Així doncs, ara mateix molts balcons de Ripollet llueixen les pancartes de la PAR cridant els propòsits de totes les famílies compromeses amb una educació pública i de qualitat. Si encara no teniu la vostra podeu fer la sol·licitud al vostre AMPA o directament a la PAR.

- En breu, la PAR farà una roda de presentació del vídeo i de les dades als diferents centres educatius del municipi. Si no vau poder assistir a la presentació us esperem allí.

- Continúem també amb la resta d'accions planificades i de les que sereu informats puntualment (Difusió del vídeo, reclamació al Síndic de Greuges, coordinació amb l'Ajuntament, noves peticions al Departament...).

Des de la PAR, pensem sincerament, que som un poble lluitador i que hem estat capaços de defensar i mobilitzar-nos per allò que creiem just, bàsic i necessari. Per això ens sentim profundament agraïts per la vostra participació i per fer de Ripollet un poble que es mou, un municipi viu, on l’educació és el pilar fonamental per crear democràcia i esdevenir un poble molt millor.

Sense més, rebeu el nostre cordial reconeixement.

La Plataforma d’ AMPA públiques de Ripollet
Ripollet, 15 de novembre de 2015

Gràcies!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada