dimarts, 10 de maig del 2016

RECUPEREM LA SAMARRETA GROGA! DIMECRES GROCS

Volem informar-vos de la recuperació dels “dimecres grocs”, els dimecres de cada setmana. La història de les samarretes grogues es remonta al 14 de desembre de 2010, quan es fundava “Badalona es mou”, la plataforma badalonina de defensa de l’escola pública que va popularitzar la samarreta groga “SOS Ensenyament públic i de qualitat”. Famílies, professors i estudiants, junts en defensa de l’ensenyament públic lluïnt la samarreta groga, que és símbol d’unitat entre famílies i docents, que volem treballar per un mateix canvi.

Volem que tots els membres de la comunitat educativa del nostre municipi, tinguin un símbol comú, per fer força entre tots en les nostres demandes per un ensenyament públic de qualitat. Docents, famílies i alumnes tenim un objectiu comú i amb aquesta samarreta demostrem la nostra unió.

El groc ja no és un color o una samarreta, és una forma de defensar tots junts un ENSENYAMENT PÚBLIC DE QUALITAT. Per aquest motiu, desde la Plataforma d’Ampas de Ripollet, volem recuperar els “dimecres grocs”. Molts de vosaltres potser teniu la samarreta groga de “SOS Ensenyament públic i de qualitat” d’anys anteriors, podeu portar aquesta mateixa. Qui no la tingui, pot portar una samarreta qualsevol de color groc, i qui no la tingui i la vulgui comprar, la pot demanar a l’Ampa de la seva escola (preus: nens 3€ i adults 3,55€)

A partir d’aquesta setmana, comencem els “dimecres grocs” i us animem a participar!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada